Vanlig söndag igen

Så var själva midsommaren över, men ännu var det helg eftersom det var söndag. Dock en alldeles vanlig söndag.
Jag hade lite svårt att komma igång och tog det lugnt. Men så ringde min bror och ville komma på besök. Han hade ett bord och några stolar som jag skulle ha och nu ville han komma och lämna dem. De skulle ta med sig kaffe så jag behövde inte bekymra mig om att göra iordning något.

När de kom bar vi in möblerna och sedan fikade vi. De hade med rostbiff och potatissallad också så vi åt ute. Det var faktiskt uppehåll. Sedan gick vi en promenad inne på området och tittade runt lite.

När de hade åkt satte jag igång med att göra rent mina utemöbler. Tidigare hade jag bara gjort iordning bordet och två stolar, men nu skurade jag de övriga. De blev väl inte helt bra, men i alla fall så man kan sitta på dem.

20150621_180051

Jag rensade sedan lite ogräs och tände därefter grillen för att få lite mat. Det är egentligen mycket skrik för lite ull när man bara ska grilla några korvar, men det är godare än att steka.

20150621_173700

Medan korvarna låg på grillen gjorde jag pommes i ugnen och kunde konstatera att det i alla fall inte är något fel på ugnen. Annars är väl den lilla bänkspisen inte i bästa kondition.

Det var en fin kväll och jag kunde sitta länge och njuta av korv, pommes och ett glas rött.

20150621_174936

 

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på Vanlig söndag igen

 1. Piedra skriver:

  Korv och pommes är inte fy skam! Kram!

 2. TantGlad skriver:

  Mysigt. Låter som en mysig kväll med bästa maten. Sånt som jag gillar. Mmm..
  Önskar dig en fin tisdag.
  Kram.

  • Kraka skriver:

   Ja, det var en mysig kväll. Tisdagen blev väl inte den bästa, men det är väl som det är. Varje dag hoppas jag på att sommaren ska komma.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *