Måndag och ny vecka

Det var i alla fall uppehållsväder hela dagen. Jag och katten tillbringade dagen i stugan och jag körde lite med trimmern och rensade ogräs. Trimmern går på batteri och måste laddas rätt länge mellan körningarna. Eftersom det finns mycket som behöver röjas här hinner man inte så långt. Men det går trots allt framåt.

Nu är det ju meningen att jag ska hinna återhämta mig också och jag har suttit i solen och både läst och lyssnat på bok. Nej, inte samma bok förstås. Jag läser en fakta bok och lyssnar på skönlitteratur just nu.

Egentligen skulle jag åkt till ett möte i Högdalen, men jag kände mig plötligt så uppgiven och orkeslös. Istället stannade jag i stugan. Det har varit en jobbig period och jag vet inte hur jag ska få nya krafter. Men på något sätt måste det ju gå.

På kvällen kom F och vi åt middag. Jag förberedde middagen medan hen var på väg och var nästan klar i tid. Vi satt och pratade en stund efter maten och sedan var det sovdags eftersom F skulle iväg tidigt på morgonen. Dagarna går så fort, alldeles för fort…

20150622_201636

 

Tvättade potatis vid vattenkranen. Det är lite ovant att inte ha vatten inomhus, men man vänjer sig.

 

 

 

 

 

20150622_213733
Xanthos tyckte att jag fick skylla mig själv när jag gav bort min plats till F. Det här är min stol hävdade han bestämt och jag kände att han nog hade en poäng där och bar in en vanlig pinnstol åt mig.

 

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *