Hemadministration, shopping och annat

Efter att ha sovit drygt 12 timmar vaknade jag till ett rejält regnväder. Inte så kul, men det var bara att gilla läget och ta på regncapen och traska bort till toaletten. Sedan tillbaka och fixa frukost för idag hade jag mycket som skulle fixas.

Efter frukosten packade jag och katten in oss i bilen och åkte hem. Han fann sig snabbt tillrätta hemma och jag kunde ge mig av för att uträtta några av dagens ärenden innan det var dags för tvättstugan. Det tog längre tid än jag tänkt mig och jag fick hoppa det där med att äta lunch. Istället köpte jag en färdigrätt som jag värmde i micron. Jag hann precis äta innan klockan var dags för tvättandet.

Jag hade en hel del tvätt och medan den torkade hann jag gå och hämta ett paket som kommit. Sedan tillbaka för att vika och packa ner tvätten och städa tvättstugan.

Nu var det dags för nästa etapp och jag och sonen åkte för att köpa några tyngre saker jag behövde hjälp att lyfta. Vi hann i alla fall äta lite innan vi åkte hem igen.

Väl hemma tvättade jag håret och tog ett bad, måste ju passa på. Vi har bra duschar här, men jag är ju en badmänniska. Efter badet vilade jag en stund och packade sedan ihop allt och vi åkte tillbaka till stugan.

Bildresultat för stressa hit och dit bilder

 

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

6 svar på Hemadministration, shopping och annat

 1. Ingrid skriver:

  Vardag och allt vad den för med sig tar minsann sin tid.
  Ha det så gott i stugan!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, visst tar det tid och hur förfinade rutiner man än skaffar sig så går det ändå åt en massa tid. Skulle behöva en sekreterare, eller ännu hellre en slav. Gärna ung och snygg… 😀

 2. Geddfish skriver:

  Det kan finnas mycket i vardagen som tar tid, om man tar sig tid, och gör det riktigt.
  Och visst kan även jag känna stress, fast jag är pensionär. Det är när jag skjutit på saker och ting för länge.
  Men jag har nu varit ute i regnkläder och handlat lite.
  Jag gillar inte läget, men jag får acceptera det, med regnet, alltså.
  Må så gott i stugan och kram!

  • Kraka skriver:

   Nej, jag gillar inte heller alltid läget men som uttryck betyder det väl just att man får acceptera. Idag verkar jag inte ens hinna ut innan det blir regn igen. Har bjudit hit min son till kvällen för middag och namnsdagsfirande. Men vi får nog äta inomhus. Tycker jag hör åskan i bakgrunden…

   Kram

 3. Piedra skriver:

  Vad härligt det låter med en stuga! Förra veckan hälsade jag på goda vänner som den här sommaren börjat hyra ett sommartorp. Det var helt ljuvligt, och jag önskar att jag också hade ett ställa där jag kan komma undan vardagen. Kram! <3

  • Kraka skriver:

   Ja, det är skönt att byta miljö och väldigt avkopplande att vara här. Jag jobbar hela sommaren, men tillbringar så mycket tid jag kan i stugan. Det är min första sommar här och det finns massor som behöver göras. Men det får bli senare för just nu har vi en jobbig arbetsperiod. Det har vi väl typ oftast, men det finns ju grader i helvetet också som man brukar säga…

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *