EFIT – Ett Foto I Timmen – 12 juli

EFIT, ett foto i timmen, är en sajt där man på givna dagar lägger upp en länk till sitt blogginlägg Ett foto i timmen. Sajten startade 2004 och har adress http://ettfotoitimmen.se

De andra deltagarnas EFIT den 12 juli hittar du här.

Söndag efter en ledig natt och med flera lediga dagar och nätter framför mig. Dagen startade lite segt eftersom jag somnade sent på natten. Dagen börjar i stugan och slutar hemma.

017Klockan 8-9: Det första jag får se när jag vaknar strax efter klockan 8 är Xanthos. Han sätter sig upp när jag sträcker mig efter kameran.

018Klockan 9-10: Jag gräddar bröd att äta till frukostkaffet. Här har jag en liten bänkspis med ugn, något jag saknat de senaste somrarna då jag bott på Marstrand .

020Klockan 10-11: Vi ligger kvar i sängen och jag dricker kaffe och lyssnar på bok. Xanthos tvättar sig om tassen.

021Klockan 11-12: Jag fick igång datorn och läste nyheter, bloggar och skrev lite. Det var inte helt lätt att lämna sängen varken för mig eller Xanthos.

022Klockan 12-13: Jag gjorde iordning min lunch. Bacon, korv, purjolök, tomater och ägg, lite av varje som fanns hemma.

025Klockan 13-14: Jag värmde vatten och diskade. Jag har inte monterat ihop min diskbänk ännu och diskar fortfarande på bordet.

023Klockan 14-15: Kunde konstatera att trots att jag är väldigt sent ute så verkar det ändå växa i pallkragen. Jag tror väl att alla ser vad det är (klicka på bilden så blir den större).

030Klockan 15-16: Det hade multnat på och börjat blåsa. Xanthos satte sig upp och undrade vad det är som störde när han låg så bra.

031Klockan 16-17: Trots allt tog jag mig en sista kopp kaffe innan det var dags att plocka iordning.

032Klockan 17-18: Kunde konstatera att jag fått ihop en ordentlig hög på gången innanför grinden och då har jag bara börjat gallra ur schersminen.

033Klockan 18-19: Jag passade på att ta ett bad.

034Klockan 19-20: Hade tagit T-banan till Kista och köpte kaffe på Dunkin Donuts.

035Klockan 20-21: Jag satte mig på golvet på Filmstaden Kista och väntade på F & F för att gå på bio. Den blå munken heter Blue sky. Filmen vi skulle se heter Terminator Genisys.
Jag var ute i så god tid att jag hann både se filmtrailers och sedan ställa mig och titta på dem som åkte i rulltrappan innan de kom.

037Klockan 23-24: Filmen var lång, 2 timmar och 8 minuter, plus en massa reklam före, nästan 20 minuter. Jag fick skjuts hem och hemma väntade Xanthos på mig. Han la sig vid sängens fotände. Dagen var slut.

EFIT

Det här inlägget postades i EFIT - Ett Foto I Timmen - 2015. Bokmärk permalänken.

8 svar på EFIT – Ett Foto I Timmen – 12 juli

 1. Eva B M skriver:

  Du som jag vaknade på landet och hamnade sen till kvällen hemma. Precis som jag diskades det genom att värma vatten och använda borden som är till utemöblerna. Det funkar…

  • Kraka skriver:

   Det funkar alldeles utmärkt. Men jag har köpt en rostfri bänk på IKEA som jag tänkt ha på husets kortsida och sätta upp ett diskställ på väggen. Ett sommarkök helt enkelt.

 2. Micke skriver:

  Svårt lämna sängen minsann..
  Skönt så mellanåt.
  Var filmen bra? Man kanske själv skulle se den.

  • Kraka skriver:

   Ja, filmen var bra. Har inte hunnit skriva om den ännu, men det kommer kanske… Just nu är jobbet minst sagt lite krävande.

 3. Jordbærveien skriver:

  Nydelige katter du har!

  Sløv morgen er deilig, jeg er ekstremt b menneske :p

  • Kraka skriver:

   Ja, det är en fin katt. Jag hade två till helt nyligen men den ena katten insjuknade akut och avled mycket plötsligt. Vi saknar honom väldigt mycket.

   Jag är absolut en b-människa och nästan allergisk mot tidiga morgnar. 🙂

 4. Pingback: EFIT – Ett Foto I Timmen – 1 augusti | Kraka

 5. Joakim skriver:

  Xanthos verkar vara en mycket vacker katt full av manjana 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *