Insomnia naturalis

Klockan var säker runt 04 i morse när jag äntligen somnade. Jag låg och lyssnade på bok efter att jag först surfat runt en god stund på nätet.
Nu var det väl i och för sig ingen katastrof att jag inte kunde sova, dessutom hade det helt naturliga orsaker. Jag hade sovit längre än om jag skulle jobbat, brukar börja kl 21.00 och vaknade strax innan dess.

Inte heller var det någon katastrof att jag sovit bort hela lördagen, inklusive lördagskvällen. Jag hade inte haft några planer och då kunde det göra detsamma.
Katten och jag lyckades fixa oss en mysig, om än sen, kväll hemma i stugan. Han åt sin mat ur skålen och kröp sedan ihop bredvid mig i sängen. Själv åt jag ett par varma mackor med ett antal koppar kaffe. Att jag sedan frossade i kokosbollar kan vi kanske lämna därhän…

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Insomnia naturalis

  1. Pingback: EFIT – Ett Foto I Timmen – 12 juli | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *