Sex på morgonen

Nej, det var inte som ni tror, det var mycket värre. Det var visserligen tidigt på morgonen, men det är mitten av juli och eftersom jag vaknade tidigt tittade jag ut och funderade på om jag skulle dricka mitt morgonkaffe ute. Men efter en titt på termomentern ändrade jag mig. Det var 6 grader ute.

Medan jag värmde kaffevatten kände jag att det kunde väl inte vara möjligt att det är så kallt i juli. Det finns ytterligare en termometer, den sitter på husväggen, och jag gick ut och kollade. Men jodå, det var verkligen bara 6 grader.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sex på morgonen

 1. Geddfish skriver:

  Gomorron, det var sexigt *ler* men uselt kallt mitt i juli.
  Går vi mot istiden?
  Var är den hederliga svenska sommaren?
  Ha en fin dag, hoppas du får ett tjog. Kram!

  • Kraka skriver:

   Godmorgon! Jo, det ska visst bli just ett tjog grader som dagens topptemperatur enligt yr.no. Men var är sommaren? Jag fryser och tycker inte alls att det är speciellt skönt även om det är lugnt och behagligt här i stugan.

   Ha en fin dag du också!
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *