Synd, och lite syndigt

Jag har jobbat fem nätter, eller kanske inte eftersom jag var ledig en natt i lördags, men det känns i allafall så. De första av de tre senare nätterna var ganska okej men natten mot idag var ganska jobbig, speciellt i början. Men jag antar att det ska vara jobbigt att jobba, orden har väl något slags korrelation till varann. Jobbigt och jobba…

Nu har jag sovit och vaknade utan klocka på eftermiddagen. När jag vaknade var det igenmulet och kändes som läge för att stanna inomhus. Men nu har solen återkommit och jag borde, men vill inte, gå ut. Jag känner för en sådan där inomhuskväll som man borde spara till höst och vinter. En med musik, bok, vin och baravara utan krav.

Jag har skrivit en attgöralista med 26 poster. Men det är för flera dagar, jag är ledig till på tisdag. Jag har ätit lite rester som jag värmde upp och har ett glas rött framför mig. Jag har sms:at med en av mina närmaste vänner och livet är precis så bra man kan förvänta sig. Xanthos ligger i soffan och sover och stugan andas frid. Imorgon är en ny dag och visst får man väl skolka från alla borde och måste, precis som en bekymerslös katt… 🙂

20150722_185914

 

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på Synd, och lite syndigt

  1. Ingrid skriver:

    Du gör helt rätt! Man måste unna sig att bara vara, precis som en katt.
    Kram, Ingrid

  2. Bosse Lidén skriver:

    Hej! Det är Bosse. Kontrollanten av din lista. Hur har det gått med den?
    Hoppas du haft det skönt under ditt skolkande. Kram Bosse

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *