Efter solsken kommer regn

Efter solsken kommer regn, eller hur var det nu igen man brukar säga… Lördagen började i alla fall med sol och vi satte igång med att jobba i trädgården. Klippte buskar och körde bort kvistar. Det finns massor att göra och vi hade behövt jobba hela dagen, men naturligtvis började det regna.

Vi fortsatte en bra stund efter att det hade börjar regna, men till sist var vädret allt för dåligt och vi gick in för att äta lite. Sedan skulle jag skjutsa F hem och det var i bilen jag fick akut behov av en ny telefon. Egentligen har jag nog behövt byta den länge, den har krånglat mer och mer den senaste tiden. Men nu fick det vara nog.

Man kan ju tro att det är enkelt, bara att köpa en ny och sedan är allt frid och fröjd. Men det tog åtskilliga timmar innan allt var på plats. På den tiden hann vi åka tillbaka till stugan, hämta Xanthos och tillbaka hem igen. Under tiden hade regnet tilltagit och det var hur mycket vatten som helst på vägen.

Hemma har jag fixat med lite saker som behövde göras och nu till sist har jag återställt den ringsignal jag vill ha, en som inte är standad och som behövde laddas ner från Zedge. Naturligtvis hade man ändrat nedladdningsförfarandet sedan jag laddade ner den för några månader sedan. Man kan ju bli trött för mindre… Men det är trots allt lite trevligt med en ny ”leksak” att utforska.

 

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Efter solsken kommer regn

  1. Geddfish skriver:

    Alltid kul med en ny mobil. Jag kom också till det läget att jag var tvungen skaffa en ny, det verkar som om de är gjorda för att hålla i 1.5 år. Köp slit och släng. Tyvärr
    Söndagskram!

  2. Gunnel skriver:

    Jag är så oteknisk så när något ska ändras på mobilen eller datorn tar jag alltid hjälp av min dotter eller svärson. Många gånger fixar Rasmus saker till mig. Nästan lite genant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *