Strulfredag

Fredagen var en riktig struldag, i alla fall första halvan av den. Jag hade fått ett brev från Skatteverket att de ville ha en hel drös med kompletterande dokument och halva dagen gick åt till att fixa några få av dessa. Jag satt i telefon, vid datorn och i telefon igen. Men vid 13-tiden kom jag i alla fall iväg.

Jag skulle hem en kortis för att hämta ut några paket som låg och väntade. Man hade skickat flera påminnelser och jag började känna mig lite smått jagad trots att det var gott om tid innan de skulle hämtas ut.

20150821_144023-1

 

 

Några formar till kommande tårtbakande som jag beställt

 

 

 

 

När jag var tillbaka hemma satte jag mig i bilen igen och åkte till IKEA för att äta. jag var rätt hungrig, hade inte ätit något ännu. Bara druckit kaffe, massor av kaffe.

20150821_151444

 

IKEA:s spättafilé är en av mina favvo

 

 

När jag nu ändå var på IKEA passade jag på att köpa ett par badlakan, de där golvlamporna jag behövt i månader. Hittade faktiskt en sort på extrapris som de bara tog 29 kronor för nu, hade kostat 99 kronor tidigare. Ett antal värmeljushållare fick jag med mig också.

Innan jag gick till bilen tog jag turfzonen Billyzon som ligger alldeles utanför varuhuset och sedan åkte jag hem.

Väl hemma fick jag i mig ännu en kopp kaffe, kändes som en evighet sedan kaffet på IKEA. Sedan packade jag träningsväskan och tog T-banan till Kista centrum och gick till SATS. Efteråt var jag inne på Åhlens och impulsshoppade nya träningskläder. Blev så förtjust i den rosalila färgen.

20150821_214246

 

Träningsbyxa och tröja i rosalila

 

 

Innan jag lämnade Kista var jag uppe vid biograferna för att se om det fanns något jag ville se, men när jag väl var där drabbades jag av trötthet och längtade hem till Xanthos. Jag gick ner till Gateau och köpte en bulle som var fylld med lingon och hasselnötter för att ta med hem till kvällskaffet. Tog sedan T-banan hem för att hämta mina prylar och bilen och åkte sedan tillbaka till stugan. Klockan var ganska mycket när jag kom dit, men Xanthos hade hört mig och satt i fönstret och väntade.

Avslutade kvällen med kaffe, den fyllda bullen och lite boklyssnande. Var ordentligt trött efter en lång dag som börjat dåligt men slutat bra.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Strulfredag

  1. Geddfish skriver:

    Kul med nya träningskläder, piggar upp!
    Och spättafilé, mums fillibabba.
    Solig kram!

  2. Pingback: Skön och avslappnad lördag | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *