Vad hände igår

Jag vakade av efter fyra nätter. Hade inte världens jobbigaste natt, men var ändå trött. Sov och gick inte upp förrän det var dags att dricka kaffe och äta ett par knäckemackor innan jag skulle iväg till träningen.

Skickade iväg sms till dem som inte svarat ännu, trots osa-datum väl definierat som ”jag vill du svarar senast”. Fick svar och en av vännerna tackade nej på grund av sjukdom.
Jag skickade en fråga om vi skulle ses på Kasper och ta ett glas vin och vi sågs där.

Eftersom jag endast ätit frukost på eftermiddagen bestämde jag mig för en liten räkmacka också. Den mackan visade sig vara allt annat än liten.

20150908_210951_001
Jag hade tur och det var bara tre minuter till T-banan mot Skarpnäck skulle gå när jag kom ner till perrongen. Jag gick sedan genom mörkret, en inte helt angenäm upplevelse, och var hemma strax eter midnatt. Xanthos blev glad när jag kom hem, han hade nog glömt att jag inte åkt till jobbet.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Vad hände igår

  1. Geddfish skriver:

    Jag gillar inte heller mörkret, har blivit skrajsen.
    Förresten, vi pratade min f.d. chef, hennes man och jag, om olika utflykter. Och vi kom på att de i somras varit på Tjörn och sedan till ett fint ställe, där det fanns BoB och en cirkusvagne och filmförevisning o.s.v. och det slog mig direkt, att det måste varit där som du övernattade då du åkte förbi Lidköping och ut mot kusten! De var överförtjusta i stället.
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *