Mest vila och lite annat

Gissa om det regnade när jag vaknade på tisdagsmorgonen. Visserligen var jag förberedd, det var påannonserat på väderlekssajterna, men jag blev ändå lite överraskad att det regnade så mycket.

Jag använde förmiddagen och långt in på eftermiddagen åt att bara vara, lyssna på musik och se klart en film jag inte orkat innan. Inte förrän det var dags att gå till träningen gav jag mig ut. På gott och ont, för jag hade behövt diska och fixa lite ute. Men det arbetet finns kvar till en annan dag.

Idag var det tufft på träningen och jag var riktigt trött efteråt. Men jag tog frivilligt tag i dammsugningen av dojon, vi turas om två och två att dammsuga halva var. Det var riktigt meditativt att gå där med dammsugaren innan det var dags för en dusch.

Sedan åkte jag till stugan, åt ett par knäckemackor och drack Coca Cola som blivit över efter festen. Sedan dags att åka till Xanthos som väntade hemma.

20150915_223113-1                                                                      Blommor från Ingeborg i Skillingaryd

 

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mest vila och lite annat

 1. Lollo skriver:

  Hej där! Blev glad över din kommentar hos mig, så jag måste ta mig tid att återgälda. Det var så länge sedan.
  Bloggande är lågprioriterat för mig just nu. Har inte haft någon riktig gnista för det på länge. Men det är ju inte direkt ett problem … 😉
  Men det är lätt att man tappar ”vänner”, så ibland tar jag mig i kragen av den anledningen.

  Hoppas att allt är bra med dig. Jobbar för fullt som vanligt, eller?

  Kramis

 2. Znogge skriver:

  September som många år varit fin är i år en riktig höstmånad. Även här regnar och blåser det mest…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *