Söndag, men inte någon vilodag

Det blev en blandad dag med lite av varje från högmässa i Vällingby, via shoppingrunda till middag i Kista. Som avslutning en lugn hemmakväll.

Hade väckning satt på 08.00, men vaknade innan. Drack kaffe och klädde mig för att ta mig till Vällingby. Hade tur när jag kom till Kista och det skulle precis gå en buss till Vällingby.

Jag var framme 10.15 och gick till Pressbyrån och köpte kaffe och en kanelbulle. Satte mig seda ni tamburen i kyrkan och drack mitt kaffe. Medan jag satt där kom folk ja känner och M och jag bestämde att vi skulel sitta bredvid varann.

Det var en fin gudstjänst med Stockholms biskop Eva Brunne. Gudstjändten var en avslutning på den biskopsvisitation som skett under veckan. Det var fin musik och efteråt var det lunch.

Efter lunchen gick jag en runda i Vällingby. Det var några saker jag behövde köpa och jag gjorde en riktig shoppingrunda och hade en massa små kassar när jag åkte hemåt.

Jag var lite osäker på vad jag skulle göra. Skulle jag handla någon mat på Coop och åka hem eller skulle jag gå och äta. Till sist bestämde jag mig i alla fall för att äta på Jensen´s.

20151011_162124-1

 


Ost och baconburgare med pommes. Husets röda.

 

 

20151011_181218-1


När jag kom hem la jag mina små kassar på sängen och det blev en nätt liten hög
.
20151011_181430-1

 

 

 

 

Innehållet i påsarna.

 

 

 

 

När jag kom hem och packat upp mina saker satte jag mig i sängen och slog på datorn. Lyssnade på bok i mobilen och vilade lite. Sedan pratade jag länge med L i telefon, hade ett långt chattsamtal med H och därefter tittade jag klart på del 2 av Modus. Tiden går fort när man har roligt…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *