Lycklig på en fredag

Fredagkvällen började med att jag träffade min vän Petter. Vi hade stämt möte inne på Centralen för att gå någonstans och ta ett glas vin. Egentligen skulle vi ätit lunch på lördagen, men han var tvungen att flyga tillbaka norr ut redan på fredagskvällen.

Vi tillbringade ett par timmar i baren på Nordics hotell. Vi hann med två glas vin och en massa prat om både nu och planer för framtiden. När Petter var tvungen att skynda vidare blev jag kvar en stund till innan jag också behövde ge mig av.

Efter en snabb burgare inne på Max åkte jag till söder för att träffa F, R och E. Vi skulle gå på en konsert tillsammans på Kägelbanan vid Mosebacke.

Det blev en bra kväll med punkbandet De lyckliga kompisarna, ett band som spelade mycket under 1990-talet och sedan åter igen från 2008. Jag hade inte hört och sett dem innan, men det var trevligt och lättlyssnat, bandet räknas till genren trallpunk. Lokalen var fullsatt och det var god stämning. 
Enligt Wikipedia är deras låt Ishockeyfrisyr den mest kända. Om du klickar på länken, och har Spotify, kan du lyssna på den.

20151106_220939-1

Det här inlägget postades i Livet, Mammason. Bokmärk permalänken.

3 svar på Lycklig på en fredag

 1. Geddfish skriver:

  Vad härligt!
  Visst kan man känna lycka ibland. Vilken dag som helst.
  Jag hinner inte lyssna på låten, har fullt upp med det jag ska vara med om snart.
  Trevlig lördag och kram!

 2. Ingrid skriver:

  Det låter som en jättetrevlig kväll!
  Jag har inte Spotify så något låtlyssnande blev det inte.
  Ha en skön helg!
  Kram, Ingrid

 3. Trallpunk – låter som en knepig kombination. Trevligt verkade du i alla fall ha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *