När det inte blev som det var tänkt fick det bli ingenting

Från början hade jag en vattentät helgplanering. Fredagen var avsedd för tvätt och konserten med De lyckliga kompisarna, så den blev enligt plan. Men lördagen var från början tänkt att börja med en lunch med Petter, det blev en kortare träff över ett par glas vin igår istället. Sedan var det tänkt att jag skulle köra ner till Jönköping för att träffa L och stanna där över natten. Sedan skulle vi tillsammans åka ner till Skåne och hämta Kingston. Men L befinner sig i Norge av familjeskäl och vår helg tillsammans blev därför inte av.

Istället blev det Netflix, många avsnitt Law & Order. Xanthos och jag har tillbringat hela dagen i sängen och jag har endast gått upp för att ta ett bad och senare på kvällen klädde jag mig för att få hjälp av F att bära ner sommardäcken till förådet. Jag kan bära själv, men jag är glad när jag slipper.

Imorgon ska jag upp tidigt för att åka ner till Skåne. Ska bli så spännande att träffa Kingston. Har ju bara sett honom på nätet. Men han är en riktigt snygg herre.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på När det inte blev som det var tänkt fick det bli ingenting

 1. Geddfish skriver:

  Här i Skaraborg säger man:
  En får va gla att en ble sum en ble, när en inte ble sum en sulle.
  Apropå din rubrik.
  Lördagskram ♥

 2. Happygoluckiest skriver:

  Kör försiktigt! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *