Föräldrafritt

Det var bättre idag, inte alls så mycket fräsande längre. Men lilla Knugen, aka Kingston, kunde naturligtvis inte låta bli att fräsa om Xanthos kom alltför nära.

På eftermiddagen var jag tvungen att ge mig av. Jag skulle till träningen och behövde först något att äta. Eftersom de inte visat några tendenser att attackera varann gick jag iväg utan större oro. Vi hade lekt lite med en leksak Knugen haft med sig från uppfödaren och även Xanthos hade tittat närmare på den.

20151110_155007-1

 

20151110_155737-1

 

 

 

 

 

 

 

Det är som en bilbana, fast för katter, och med en boll istället för bil. Katten petar på bollen med tassen och då rullar den vidare. Kingston är mycket förtjust, Xanthos är mer skeptisk.

Det tog några timmar innan jag var tillbaka. Först åt jag i Solna, sedan var det en timme träning inne på söder och när jag skulle hem var det stopp i T-banan. Jag skulle till Classe (Clas Ohlson) och till Coop i Kista innan det äntligen var dags för en lugn stund i hemmets vrå.

När jag öppnade dörren kom två kissepojkar och mötte mig. De är plötsligt de allra bästa vänner och gick sedan tillsammans ut i köket för att få påfyllt i matskålarna. Att sedan Xanthos äter kattungefoder och Kingston seniorfoder får man väl stå ut med. Lite självbestämmande måste de ju få ha.

Det här inlägget postades i Katter, Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Föräldrafritt

  1. Vad i hela friden, två katter och en orm. Är de kompisar alla tre?

    • Kraka skriver:

      Nej, ormen skulle nog helst vilja ringla iväg. Men den stackarn har ingen talan. Katterna bestämmer i det här huset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *