Vapenstillestånd och början till fredsförhandlingar

Det blev en lugn dag, jag var hemskt trött efter gårdagen och har inte fått så mycket gjort. Men det kanske man inte måste när man är ledig. Jag har några tuffa dagar framför mig och sedan en helg med IVA-nätter. Så lite vila är säkert inte fel.

Förutom några andra saker har jag sett Netflix och senaste avsnittet av Bron. Kingston har legat vid mina fötter och Xanthos vid huvudänden. Visst fräser de fortfarande åt varann om de kommer för nära, men de har börjat med några trevande fredsförhandlingar. Nosat lite på varandras svansar och efter att de rev ner några kartonger jag hade uppställda på pianot verkade det en stund som om de tänkte börja leka. Men sedan hörde jag dem igen, fräsande. Men mest lämnar de varann ifred. De verkar inte ens vara osams om maten.
F var förresten förbi och hälsade på den nya familjemedlemmen och gav honom smeknamnet Knugen.

Mjau!

Det här inlägget postades i Katter, Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Vapenstillestånd och början till fredsförhandlingar

  1. Gunnar skriver:

    Jag såg första omgången av Bron men har ännu inte kollat på fortsättning av serien. Har just nu ingen lust att se på alltför våldsamma program. Jag har också Netflix såavsnitten finns där om jag skulle ändra mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *