Premiär med stor skepsis

Det var premiär idag för lilla Kingston att komma ut till stugan. Om jag förväntat mig att han skulle bli överlycklig så blev jag besviken. Han var mycket tveksam till det hela och gömde sig under en buske ute. Inomhus tog det lång tid innan han kom fram från sin skyddade plats under soffan. Men till sist, strax innan vi skulle åka hem, åt han sin mat. Han hade fått en tallrik mjukmat av sin favoritsort, men inte ens det var speciellt intressant. Men han var hungrig när kvällen kom.

Själv hann jag med en del rensande, klippte en av gräsmattorna och inomhus både dammsög jag och torkade golven. En liten stund satt jag ute och åt lupper. Hade köpt med mig mat att värma i micron. Men typiskt nog hade jag glömt ta med kaffe igen. Men jag drack i alla fall kaffe med min granne när jag kom ut. Men jag hade gärna tagit en kopp till innan jag åkte hem.

20160513_133917

 

 

Det var skönt att gömma sig i buskarna när de otäcka fåglarna kvittrade och grannens stora hund gick lös.

 

 

20160513_171127

 

Det var en välkänd handduk hemifrån och till sist kunde han ligga där en liten stund.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Premiär med stor skepsis

  1. Annika skriver:

    Åh herre gud så söt! Skönt att han kunde sova lite till slut sedan.

  2. Piedra skriver:

    Åh, så söt! Ja, ibland kan omgivningen bli en övermäktig om det är stor kontrast mot vad man är van vid.
    Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *