Steg – Skrivpuff 13 maj

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.

Steg är viktiga för en vandrare. Jag tror det var 1977, när jag var uppe på Åreviddens hotell och jobbade några veckor med rullstolsburna tillsammans med RTP, Riksföreningen Trafik och poloskadade (de heter numera Personskadeförbundet), som jag fick smak för vandring. På fritiden gavs tillfälle till fjällvandring och för mig var det något alldeles nytt. Jag blev inte bara biten av mygg och knott, jag blev för all framtid biten av att vandra.

Jga har gjort en del vandringar i både svenska fjällen och på leder nere i landet och runt Stockholm. Men de vandringar jag minns allra mest är Inkaleden, Patagonien och Kamchatka. Härliga, spännande vandirngar. Till hösten planerar jag att vandra i Nepal.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *