Mena – Skrivpuff 14 maj

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.

Man ska mena det man säger och hålla det man lovat. Tyvärr är det många som inte gör det och därför orsakar besvikelse och sorg. Alldeles i onödan.
Egentligen kan jag inte så mycket om antroposofin som jag skulle vilja, men en gång för många år sedan sa en arbetskamrat till mig att man i antroposofin anser att man har ansvar för varje människa man släpper in i sin närkrets. Det är en vacker tanke och jag tänker ofta på det.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *