Ledsen – Skrivpuff 15 maj

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.

Jag hade så stora förväntningar, allt lät ju så bra, Jag hade väntat och längtat efter att få jobba just med det här och efter en lång och komplicerad anställningsprocess fick jag jobbet. Eller en provanställning i alla fall.

Nu känner jag mig så besviken, jag står helt enkelt inte ut. Jag måste gå, måste tacka nej till att fortsätta. Jag klarar inte av att leva med den schemaläggninngsprocess avdelningen har. Att inte längre ha kontroll över mitt liv, att känna mig livegen och ständigt orolig är inget för mig. Men jag är ledsen. Ledsen på samma sätt som man är när ett förhållande man trott på visar sig vara destruktivt och man måste välja att gå trots att man fortfarande älskar.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

4 svar på Ledsen – Skrivpuff 15 maj

 1. Piedra skriver:

  Det är ledsamt när ens förväntningar inte stämmer överens med verkligheten, men jag måste säga att jag verkligen förstår att du inte står ut. Att vara livegen och ständigt orolig är inget liv. Du förtjänar bättre.
  Kram <3

 2. TantGlad skriver:

  Det här lät inte bra. Hoppas det ordnar sig.

  Kram och fin ny vecka till dig.

 3. Grå Papegoja skriver:

  Bra!

 4. B i r g i t t a skriver:

  Så synd och ledsamt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *