Fjorton rutor och en katt

Det är kallt ute och inte så värst mycket varmare inomhus. Det går att få upp värmen ganska bra i sovrummet med det åldersdigna elementet. Det drar säkert massor av el. Tanken är att det ska bytas ut, precis som alla de elelementen som inte ens fungerar. Men allra bäst vore det om det blev sol och varmt.

Imorse hade vi varmt inne i sovrummet, i vardagsrummet var det 12 grader och ute bara 6. Det är mulet fortfarande, men det verkar som att solen kanske, kanske tänker titta fram en stund. Det blåser i alla fall inte och regnet håller sig borta än så länge. Igår blåste det något alldeles hemskt och regnet piskade på rutorna.

För Kingston var det första natten här i stugan. Han verkar trivs riktigt bra och har både ätit, sovit och gått på lådan. Han leker med sin nya boll ibland, även om han, liksom alla katter, har som favoritsysselsättning att sova.

Jag har inte så många planer inför dagen, ska nog ta en promenad ner till sjön och om det blir bättre väder ska jag diska. Diskar gör jag utomhus och känner inte för att stå där och frysa. I övrigt har jag lite papper jag behöver ta hand om och några mail att skriva. Dessutom går det mot det spännande slutet i boken jag lyssnar på…

20160516_095205

 

Mat…

 

 

 

20160516_101232

 

 

                                                  Pälsvård…

 

 

20160516_113712

 

 

Sömn…

 

 

 

Vad var det nu med de fjorton rutorna? Om du klickar på länken får du veta…

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Fjorton rutor och en katt

  1. Piedra skriver:

    Vet du bakgrunden till varför det sägs att man ska räkna fönsterrutorna på ett nytt ställe? Man måste ju ha trott att det hade någon betydelse.
    Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *