Inbillning – Skrivpuff 29 maj

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.
Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Inbillning är ett ord jag ofta fick höra som barn. Att jag inbillade mig saker. Alltså saker som verkligen hade hänt. Det är förödande för någon att inte bli trodd, speciellt när man är barn. Minns en civilare i staden där jag växte upp. Han missade aldrig ett tillfälle att tafsa. Men inte trodde mina föräldrar på mig, nej då, jag bara inbillade mig sa de. Alla tjejer i skolan visste vem han var, han tafsade på alla. Om han kom åt. 

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *