Ångra – Skrivpuff 28 maj

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill.
Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Man ska leva sitt liv så man inte behöver ångra sig. Visst finns det val i mitt liv som inte blev så bra. Om jag valt ett annat alternativ behöver inte varit bättre, bara annorlunda. 
Precis som Alice, när hon undrade vilken väg hon skulle ta fick svaret att om man inte vet vart man ska spelar det ingen roll, har inte jag heller alltid vetat vart jag ska. Det är först nu, när jag blivit vuxen (50+), som jag fått en aning om vart jag vill komma. Men i de flesta fall räcker vägen som mål.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Ångra – Skrivpuff 28 maj

  1. Piedra skriver:

    Den är inte så lätt alla gånger, den här livsresan vi gör. Det är många beslut som ska fattas, och vet man inte vart man ska så är det inte så himla lätt.
    Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *