Harmlös – Skrivpuff 25 juni

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Vissa ord har man ingen relation till, man vet vad de betyder men de ingår inte i ens eget normalvokabulär. Så är det för mig med ordet harmlös.
Det skadar inte, det är oskyldigt, oförargligt och ganska betydelselöst. Det är helt enkelt harmlöst. Men jag skulle tusen gånger hellre välja något annat av synonymorden än just harmlöst. Men jag tycker inte illa om ordet så mitt val är rätt harmlöst trots allt.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

2 svar på Harmlös – Skrivpuff 25 juni

  1. Grå Papegoja skriver:

    Bra!

  2. Piedra skriver:

    Jag är nog en sådan som använder ordet harmlös. Jag har förresten upptäckt att jag kanske har ett lite lustigt ordförråd – eller ja, andra verkar tycka det i alla fall. Men det är inte så mycket jag kan göra åt det.
    Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *