Allvarliga – Skrivpuff 13 juli

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Det är svårt att inte bli påverkad av de allvarliga händelser som sker i världen och här hemma. En av de riktigt allvarliga händelserna är det som riksrevisionen gjort.
Att som revisor fuska och låta sig manipuleras är allvarligt. Att som riksrevisor göra det är än allvarligare. Riksrevisonen är den instans som ska granska våra beslutsfattare och säka att demokrati råder. Men man har inte skött sitt jobb utan istället låtit sig påverkas för egen vinnings skull. Nu kan man med rätta säga att Sverige är ett korrumperat land.
Så sorgligt. Så ledsamt.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *