Äntligen ledig

Har jobbat alldeles för mycket senaste veckorna. Både igår och idag hade jag nedräkning till ledigheten. Har verkligen längtat. En knapp vecka, 6 dagar, ska jag vara ledig. Det känns fantastiskt trots att jag vet att de här dagarna kommer att vara slut innan jag ens hunnit fatta att de börjat. Jag har mängder med planer och det finns egentligen ingen oplanerad tid. Men eftersom planerna innefattar trevligheter så räknar jag med att det ändå ska innebära ett energitillskott.

Nu firar jag inledningen på min ledighet med ett glas Retsina, en present från en vän som nyligen varit i Grekland. Jag älskar detta lite speciella vin och att jag fått det av hen gör att det smakar ännu bättre…

P1000238

 

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *