Ett halvdussin lediga dagar – Dag 2 (torsdag 21 juli)

Vi sov ut på morgonen och tog det riktigt lugnt. Kaffe och sedan frukost ute, yoghurt med färska hallon.

P1000302
Katterna var med oss ute och som vanligt ville Kingston gå in. Det fick han inte eftersom de sedan skulle vara inne hela dagen.

P1000303
Efter frukosten plockade jag in disken från igår och vi gjorde oss iordning för att åka. Vi promenerade upp till T-banan och åkte in till stan för att ta båten ut till Vaxholm.
Det blev en trevlig resa, vi fick sällskap dels av en kille min son känner och en, för oss, helt okänd kvinna som vi pratade med. Båda skulle sedan vidare till Justerö.

Väl framme i Vaxholm gick vi nästan genast för att äta. Förra gången jag var i Vaxholm var jag på ett ställe som heter Hangover och som har väldigt goda burgare. Dit gick vi den här gången också. Jag åt en fiskburgare och vi drack vitt vin till. Jag tog en kopp kaffe också efter maten.

P1000318
Vi promenerade sedan i stan, satt på diverse olika bänkar och tittade på båtar, kastellet, fåglar och annat intressant.

P1000321P1000324P1000327
Vi åt glass och promenerade lite till. Innan vi tog bussen in mot Stockholm satte vi oss i en utomhusbar. Vi var trötta och valde båda varsin alkoholfri dryck.

P1000325
När vi kom tillbaka till Stockholm, man hamnar med bussen vid Tekniska Högskolan, gick vi in mot stan. Vi passerade Humlegården och la märke till vilka fantastiksa träd det växer där. Har faktiskt inte tänkt på det tidigare.

P1000331
Vid Hötorget tog vi T-banan tillbaka mot stugan. Sista biten fick vi promenera, bussen hade just gått och den går bara en gång i timmen.

När vi kom hem gav jag katterna mjukmat, som de slukade med stor iver. Jag gick ut och satte mig med en kopp kaffe. Det var varmt och skönt ute, men myggen var hemsk. Vi gick inomhus och fortsatte spela wordfeud från varsinn säng.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Ett halvdussin lediga dagar – Dag 2 (torsdag 21 juli)

  1. Piedra skriver:

    Härliga sommarbilder! Jag har faktiskt aldrig varit i Vaxholm.
    Kram <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *