Konstigare – Skrivpuff 10 augusti

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå papegoja.

Det är ni som är de konstiga det är jag som e normal sjöng Thåström i en av sina texter. Jag är beredd att hålla med, för visst är det så att vi ofta tycker att det är vi själva som är måttstocken för vad som är normalt.

Världen har förändrats mycket, jag är uppvuxen under en tid då det fanns framtidstro och drömmen om folkhemmet var på riktigt. Men nu ökar klyftorna, krig och våld talar sitt tydliga språk och få människor tänker på annat än sig själva.

Jag har varit mer eller mindre politiskt aktiv sedan jag var fjorton år. Jag har lagt eoner av tid, min tid, på möten, volontära uppdrag och politiskt arbete. Men nu orkar jag inte mer. Jag behöver fylla på. Det tänker jag göra det kommande året, på Hola Folkhögskola. Sedan får vi se om det leder till nya tag, eller inte.

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

7 svar på Konstigare – Skrivpuff 10 augusti

 1. Ellinor Wikman skriver:

  Härligt att fylla på. Tillbaka till dröm och framtidstro. Hoppas folkhögskolan blir en riktigt fin upplevelse.

 2. Kalle Byx skriver:

  Klokt! Lycka till.

 3. Grå Papegoja skriver:

  Lycka till å folkhögskolan.

  • Kraka skriver:

   Tack! Ser verkligen fram mot den här kursen som kommer att börja med en vandring och vistelse i Jämtlandsfjällen.

 4. Pingback: Första halvan av halvfartskursen är slut | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *