Grå – Skrivpuff 11 augusti

Skrivpuff är dagliga skrivarutmaningar från författarcoachen Ann Ljungberg. Inspirationsövningar för dig som vill komma igång med – och få kontinuitet i – ditt skrivande. Man skriver när man vill och hur ofta man vill. Sidan administreras numera av Grå

Ingen vill väl känna sig grå, eller att livet ska vara helt i gråskala. Men det finns nyanser av grå som är vackra, som skogsbrynet en lite dimmig höstdag. Eller en skön, stickad tröja i grått ullgarn. Men allra bäst tycker jag om min grårandiga Lucas.

20160809_200107

Det här inlägget postades i Skrivpuff 2016. Bokmärk permalänken.

10 svar på Grå – Skrivpuff 11 augusti

 1. Jossan skriver:

  Sv: Kul att du tycker det. Han är ju supersöt. Det är min mammas kompis dotters hund som jag får äran att promenera med ibland. Just nu bor han i min närhet med sin mattes föräldrar, men annars är det oftast 1,5 mil från mig hos sin matte

  • Kraka skriver:

   Jag har haft schäferhundar tidigare, men nu har jag två katter, Norska skogkatter.

   • Jossan skriver:

    Sv: Jag har inga egna husdjur. Min mamma är allergisk, så jag kan inte ha några tyvärr. Skulle gärna vilja ha en egen hund, men får nöja mig med att låna ibland för promenader

 2. Jossan skriver:

  Sv: Jag som blir så båtsjuk eller sjösjuk kanske man säger? Är det någonting för mig det där? Jag vet inte.

  I Egypten är det ju så himla oroligt, så att man inte kan gå ut på gatorna. Sedan är det ju det där med magsjuka om man äter där. Vet folk som varit sjuka flera månader efteråt då de kommit hem från Egypten. Så vad jag hört så är inte pyramiderna vad de en gång var, det är för turistigt och en rejäl turistattraktion med försäljning osv

  • Kraka skriver:

   Jag tycker också att det är alltför oroligt i Egypten i nuläget. Får väl se hur det blir i framtiden. I höst reser jag till östra Nepal för att vandra.

 3. B i r g i t t a skriver:

  Ja det gör jag också även om jag inte sett honom 🙂

 4. Grå Papegoja skriver:

  Grått kan vara mycket vackert.

 5. Irrbloss skriver:

  Så fint skrivet om grått!

 6. Piedra skriver:

  Fast jag tänker många gånger att det är bättre med gråskala än att världen är svart eller vit.
  Kram ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *