Jag kände inte igen hans namn

I måndags var jag på författarfrukost igen. Jag får inbjudan lite då och då eftersom jag har ett abonnemang på Storytel.
När inbjudan kommer gäller det att vara snabb, platserna brukar vara slut inom en halvtimme, så trots att jag inte hade en aning om vem Mats Strandberg var så bokade jag snabbt. Det är trevliga stunder de där frukostarna.

Strax innan det var dags kom jag på att det nog var en god idé att googla för att få veta lite mer om honom. Vad han skrivit och sånt.
Det visade sig att han var en av de två som skrivit Engelsforstrilogin, den skrev han tillsammans med Sara Bergmark Elfgren.

Cirkeln, Eld och Nyckeln heter de tre delarna och är väl egentligen skrivna för en något yngre läsekrets, men gillar man fantasy så kommer man att älska de här böckerna. Jag i det närmaste strecklyssnade på dem alla tre för några år sedan.

Nu är Mats Strandberg aktuell med en bok som heter Hemmet. Jag har ännu inte läst eller lyssnat på den, men den utspelar sig på ett vårdhem för demenssjuka. Det lär vara en massa skräck och spännande obehagligheter som tilldrar sig. Ser fram mot att lyssna på den, men just nu har jag en annan bokserie på gång.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Jag kände inte igen hans namn

  1. Ingrid skriver:

    Tack för boktipsen! Det är alltid välkommet och spännande att få testa någon ny författare och Mats Strandberg har jag aldrig läst något av.
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *