Mitt första för i år

Vi hade bestämt att träffas i Skärholmen och sedan åka till IKEA för att äta. Jag hade preliminärt bestämt mig för att äta rödspättan, det är en av mina favoriter på IKEA. Men när jag var nästan framme fick jag ett sms med fråga om vi skulle äta julbord, IKEA har ju det så här års. Jag har faktiskt inte, vad jag kan minnas, ätit julbord på IKEA tidigare så jag var genast med på det.

Vi började med att äta innan vi tittade runt på lite olika saker. Jag köpte inte något, tyckte det kändes lite fel att släpa på saker hela vägen hem när jag bor så nära IKEA i Barkarby.


Det var gott, men kanske inte i den klass som på finare restauranger. Dessutom orkar man ju aldrig äta så där mycket som man skulle vilja göra. Men två tallrikar var fick vi oss och en större mängd pepparkakor till kaffet.

 

*Det är frudin som tagit bilderna på mig

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Mitt första för i år

  1. Ingrid skriver:

    Här blir årets första julbord den 9 dec. Det är lite sent, men det är inte lätt att hitta en lämplig dag. Visst är det lite retligt att man inte kan äta sig mer än mätt!
    Trevlig helg!
    Kram, Ingrid

  2. Pingback: Julbord på IKEA – Higlight 3 | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *