En tjock seriemördare

Tittar på ett gammalt avsnitt av en TV-serie och just i det här avsnittet blir en mängd kvinnor mördade. Det visar sig att de svarat på en kontaktannons. Men istället för att få en trevlig dejt, äta en god middag och ha en trevlig kväll blir de strypta.

Tidigare idag läste jag, apropå dejting, att det kvinnor är mest rädda för när de träffar en okänd man är att han ska visa sig vara en seriemördare. Kan ni gissa vad män är mest rädda för när de ska dejta en kvinna de inte träffat förut? Att hon ska visa sig vara överviktig.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på En tjock seriemördare

 1. Ingrid skriver:

  Tänk om daten är en tjock kvinnlig seriemördare! Den stackars karl´n skulle verkligen ha otur.
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, det vore väl något! En tjock, kvinnlig seriemördare. Men om man bortser från de komiska inslagen så är det rätt bedrövligt hur utseendefixerade dejtande män ofta är. Även det är en aspekt och infallsvinkel i metoo och sexismen.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *