Lördag, bara en vanlig lördag

Vaknade vid middagstid, var uppe en del under natten och läste. Drack kaffe och pysslade lite med ditten och datten.

Förberedde kvällens helgsmålsbön, skulle ha hand om betraktelsen. Söndagens text är den om vingårdsarbetarna, Matteus 20: 1-16.

Var nere vid Akallakyrkan strax efter klockan 17 och började fixa till. Y, som jag skulle ha helgsmålet tillsammans med,  kom och vi fixade klart.

Det kom ganska många ikväll, det varierar från gång till gång. Som vanligt drack vi kaffe efteråt.

Efteråt åkte jag med Y till Kista. Hon släppte av mig och jag tog rulltrappan upp. Gick och förnyade mitt SL-kort, tog en runda inne i centrumet, köpte en present till N som disputerar på fredag, köpte lite blommor att ha i köket och en djupfryst pizza. Sedan åkte jag hem.

Hemma har jag ätit och pluggat en stund. Tittade en stund på Uppdrag granskning, men jag är för trött och spar resten av programmet till en annan dag.
Det är trist att lägga sig tidigt en av de få lediga lördagskvällarna men jag ska i vart fall ta de lugnt och lyssna på ljudbok i sängen. Måste upp tidigt imorgon.


Jag funderade ett tag på att göra en egen pizza, men bestämde mig i alla fall för en färdig, fryst. Den var god, godare än man kan tro.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Lördag, bara en vanlig lördag

  1. Gunnel skriver:

    Låter som en ganska trevlig lördag. Ha det bra.

  2. Ingrid skriver:

    Det är länge sedan jag åt pizza. Inte sedan jag var på Sardinien tror jag. Din såg god ut, så jag ska nog ta och köpa mig en jag också.
    Hoppas du har en skön söndag också!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *