Helt vilse i souvlakin

Om Staffan Westerberg var vilse i pankakan så var jag nog vilse i souvlakin idag. Vi har haft utbildningsdag och efteråt var vi ett gäng som antecknat oss för att gå ut och äta. Det är några veckor sedan jag skrev upp mig och jag har hela tiden varit helt inställd på att det var på Grekiska kolgrillsbaren i Huddinge som vi skulle äta.

Igår var jag till och med inne på hemsidan och bestämde vilket vin jag skulle dricka och vad jag skulle äta.

Jag hade några saker att fixa med på sjukhuset innan jag kunde åka till Huddinge. De andra gav sig av säkert en halvtimme före mig.

Jag tog bussen till Huddinge centrum och gick till kolgrillen. Där var helt tomt och man frågade mig om jag var säker på att det var rätt restaurang. Jag borde väl kanske insett att något inte stämde, men jag beställde ett glas av det vita grekiska vinet, Pezoules, som jag sett ut och satte mig att vänta. Men ingen kom.

Jag var helt ensam i restaurangen, förutom en kvinna som väntade på sin hämtmat. Jag har inga telefonnummer till mina arbetskamrater som skulle med ut. Men M som jag var på Leverveckan med skulle gått med om han inte varit så förkyld, smittad av mig eftersom jag då var som mest snorig när jag satt bredvid honom.

Jag skickade ett sms och frågade var det var vi skulle vara och fick till svar att det var på O´Learys. Alltså var jag på fel ställe.

Jag drack ur mitt vin och gick sedan genom tunneln under järnvägen och till O´Learys som ligger i centrum. Där satt hela gänget. Det fanns en stol åt mig, vi hade ju beställt bord och alla hade vansinnigt roligt åt mitt misstag. Lugnet lyste med sin frånvarao, det var helt knökfullt.

Jag beställde ett glas rött och en Bookmaker toast. Gott det också, men jag hade ju bespetsat mig på laxsouvlaki.


Nu är jag hemma igen, det har varit en lång dag. Jag gick hemifrån före klockan 06 i morse. T-banan gick 05:56 tror jag.

Nu ska jag vila lite, se Scott & Bailey på playTV och sedan sova. Imorgon har jag också en spännande dag, men förhoppningsvis inte lika lång.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

3 svar på Helt vilse i souvlakin

  1. Pingback: På bänken två dagar i rad | Kraka

  2. Pingback: Först Uppsala och sedan kolgrillen i Huddinge – Higlight 4 | Kraka

  3. Pingback: På villovägar – Bloggutmaning i mars 15 | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *