Skämt eller allvar

Jag missade Chokladbollens dag den 11:e och igår, den 12:e, var det ju Internationella sjuksköterskedagen. Datumet för den är valt eftersom det är Florence Nightinggales födelsedag.

På vägen hem igår köpte jag en chokladboll för att på något sätt fira båda dessa dagar. Det var dessutom första dagen på min semester, men det firade jag ju på annat sätt.

Idag på morgonen tog jag fram min chokladboll och såg att den var avsedd för högerhänta. Det ska även finnas chokladbollar för vänsterhänta läste jag på nätet när jag googlade. Anledningen är att man vill att även vänsterhänta ska känna att chokladbollarna är för dem.
Eftersom chokladbollar är runda känns det mer som att man driver med vänsterhänta på det här sättet. Men jag har säkert inte rätt att ha en åsikt, jag är ju högerhänt. Även om jag ofta äter med vänster hand. Lättkränkt är det nya svarta…

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Skämt eller allvar

 1. Ingrid skriver:

  Jag hade inte en aning om att det finns chokladbollar för högerhänta/vänsterhänta. Bosse, som är vänsterhänt, har namnsdag den 5 juni och det är noga med uppvaktningen då, så jag måste absolut få tag i en påse chokladbollar för vänsterhänta. Det blir säkert uppskattat!
  Ha en skön söndag och en fin fortsättning på semestern. Hoppas att du har lika fint semesterväder som vi.
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Låter ju som en lämplig present. Jag kollade i affären nu idag och det fanns minsann bara chokladbollar för högerhänta där.

   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *