Natten går sina fjät

Det är natt. Jag har varit hemma någon dryg timme och hunnit sortera smutstvätten ur resväskan, ta ett bad och tvätta håret. En kopp kaffe har jag också ordnat till.

K hämtade mig på Arlanda och körde mig hem. Det var skönt att slippa åka kollektivt mitt i natten. Planet landade strax efter klockan 23. Jag fick väskan snabbt och den var i samma skick som när jag checkade in den. Jag var lite orolig eftersom vi reste med Luft Hansa. De har förstört ett par väskor för mig och det är ruskigt krångligt att kontakta dem.

Den kommande veckan har jag massor att göra. Borde väl egentligen sova snart, men det är så skönt att sitta i mitt eget hem och bara vara medan natten går.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

2 svar på Natten går sina fjät

  1. Ingrid skriver:

    Visst är det en lättnad när man ser sin resväska på bagagebandet. När vi kom till Catania blev vår transferbuss ordentligt försenad p g a att en väska försvunnit och det skulle skrivas rapporter. Fy så jobbigt för den resenären!
    Hoppas att du har fått sova ut ordentligt i dag!
    Kram, Ingrid

  2. Gunnel skriver:

    Man känner sig ganska mör efter en sen flygtur. LuftHansa har jag aldrig haft problem med, men däremot Air France….stora problem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *