Motorhaveri

Jag har fått motorhaveri. Lyckas helt enkelt inte få igång motorn. Något skit verkar hamnat i förgasaren. Eller så är bränslet slut.

Hur som helst satt jag ute en stund idag. Pratade i telefon med min son rätt länge. Lyssnade på dagens sommarprogram, med Bianca Ingrosso. Jösses vilken dysfunktionell person! Men inte så konstigt med den uppväxten.
Lagade middag och åt. Bytte lakan i sängarna. Matade Wåge, snabeldraken som bor hos oss i stugan. En röd, vacker drake.
Har börjat titta på The Affair på Netflix. Ingrid har rekommenderat den på sin blogg.

Imorgon hoppas jag få igång motorn. Det är mycket som behöver göras och att vara passiv hjälper inte. Men rekreation stod på min lista så jag får väl räkna det här haveriet som rekreation…

*Bilden från pixabay

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

3 svar på Motorhaveri

 1. Ingrid skriver:

  Min snabeldrake är också röd och fin.
  Vad tycker du The Affair då? Jag är inne på tredje säsongen nu och börjar nästan bli lite utmattad.
  Ha det gott!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Det är fint med en röd snabeldrake. Det är den i stugan som är röd, den hemma är gul och heter Popsy. Av märket Hugin Popsy. Wåge är av märket Waves. Han fungerar bra, trots att han var billig. Tror jag betalade 4 eller 5 hundra.

   Jag har bara sett två avsnitt ännu så det är svårt att säga vad jag tycker. Men jag är nyfiken på att se hur det hela ska gå och hur det hänger ihop. Men jag får titta lite försiktigt, inget maratontittande, för jag har begränsat med internet i stugan. Kopplar upp datorn mot mobilen. Men jag ska se det tredje avsnittet nu till frukost. Sedan har jag annat att göra hela dagen.

   Ha en fin måndag! Nu är helgerna slut för ett längre tag. Det är väl ingen helg förrän vid Alla Helgons dag om jag tänker rätt. Sedan duggar de tätt ett tag igen.

   Kram

 2. Pingback: Fått igång motorn och tagit en provtur | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *