God och blandad dag

Det blev en ganska blandad dag med ömsom vila ömsom lite pysslande  stugan och trädgården.

Jag tog det lugnt på morgonen, trots att jag vaknade tidigt. För tidigt en dag när jag ska jobba på natten.

Har diskat, fixat i ordning matlådor för de kommande arbetspassen, plockat bort fallfrukt från trädet som bara släpper ner kart hela tiden, varit iväg med sopor och till återvinningen. Har också fyllt lådorna jag tog med senast jag var hemma, de jag ska ha under sängen. Till sist tog jag en dusch.

Mellan pysslandet drack jag kaffe och pratade med katterna. Det blev varmt ute idag också, trots att det var så kyligt under natten och tidig morgon. Nu blåser det rätt friskt, lite för friskt, och min kaffekopp blåste omkull. Men det svalkar i alla fall skönt.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på God och blandad dag

  1. Låter som en ganska behaglig dag hos dig!
    Starkt gjort av dig att jobba natt, det beundrar jag!
    Kram, Monica

  2. Eva skriver:

    En skön dag med andra ord! 😉 skönt med lite svalare o så söta katter kram å fin dag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *