Vittnesbörd från ett par sockor

Trots att värmen dröjer sig kvar har det blivit kallare, något som inte minst märks på morgnarna.

Jag vaknade av att jag frös och stängde av fläkten, den fläkt som jag natten innan inte ens behövt sätta på. Jag gick upp för att göra kaffe och  insåg att det var kallt på golvet. Det gick inte att gå barfota, eller i vart fall var det inte skönt. Jag drog på mig ett par av de sockor jag fått av min vän C. Stickade av hennes mamma eller svärmor och där behållningen från försäljningen gick till ALS-förbundet.

Jag älskar de här sockarna, har ett antal par i olika mönster och har dem alltid på mig hemma eftersom golven är kalla, både hemma i stan och i stugan. Men den här sommaren har det inte behövts. Förrän nu.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

10 svar på Vittnesbörd från ett par sockor

 1. Frida skriver:

  Mousserande vin är ju såå gott ute i solen! Gärna med något tilltugg till 🙂
  Vad mysigt! jag älskar att gå runt i sockar hemma jag med, eller fluffiga tofflor.

 2. s skriver:

  Jag har också gått med yllesockar ett par kvällar. Det blir kallt på golven när det bara är 7 grader på natten och man har fönstren öppna. Vaknade och frös och det har man minsann inte gjort på flera veckor. Trevlig blogg du har.

 3. Kraka skriver:

  Tack! Du är alltid välkommen att titta in i min bloggvärld. 🙂

 4. Znogge skriver:

  Sockor är det inte tal om än, inte här. Hur som helst så ser de fina, varma och sköna ut!

  Kram och ha en bra dag!

 5. Ingrid skriver:

  Några sockor har jag inte haft behov av ännu. Vi får väl se till helgen, för då hotar man med temperaturer ner mot 20 grader. Men jag har märkt att jag nu har ett behov av att tända lampor på kvällen, så hösten nalkas.
  Ha en fin dag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Ja, mörkt har det också blivit. Hösten är på väg, trots höga temperaturer på dagtid.
   Ha en fin onsdag!
   Kram

 6. Här är det inte dags med sockar än! Vi fick några åskknallar och 0,8 mm (!) regn i förmiddags, men nu strålar solen igen och det är 29 grader!
  Skulle gärna få lite svalare! Jättefina sockar!
  Kram, Monica

 7. Emma Engström skriver:

  De ser ju såå mysiga ut! 😃

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *