Aronsborg – Dag 2

Jag hade gärna sovit flera timmar till, men gick snällt upp klockan 05:30. Från mitt fönster hade jag nästan havsutsikt. Men bara nästan, för det är Mälaren man ser mellan träden.

Klockan 06 var jag vid receptionen och bad att få bli insläppt till bassängen. Man hade lovat mig att jag skulle få simma vid den tiden. Annars var det nog 07 som var den officiella tiden.


Det var lite i varmaste laget i bassängen. Men jag simmade 40 längder, precis som jag brukar. Nu var ju den här bassängen kortare, kanske 15 meter istället för 25. Men varför ändra på ett vinnande koncept… 😀

Efter simturen gick jag till rummet och tog en dusch. Packade det mesta och gick sedan till frukosten. Jag älskar hotellfrukostar!


Vi började 08:45 med en morgonbön och sedan var det dags för dagens program. Budgetstrategier, ekonomi och annat tungt. Men också diskussioner om framtidsvisioner.

Klockan 12:30 var det lunch. Trerätters med fetaostsallad, biff och sedan en äppelkaka med nötter.

Efter lunchen fortsatte vi med diskussionerna och grupparbete. Jag kände hur trött jag blev och när vi slutade vid 15:30 var jag rätt mör. Det satt fint med en kopp kaffe innan vi åkte hem var för sig.

När jag kom hem kunde jag inte hitta någon parkeringsplats. Jag kollade allas parkeringsbiljetter i fönstren och kunde konstatera att en av bilarnas tid skulle gå ut om en halvtimme. Jag väntade 45 minuter. Sedan gav jag upp. Ringde K och frågade om det var okej för honom att hämta mig imorgon när jag ska skjutsa honom till Arlanda. Det var det, han ska hämta mig strax efter klockan 04.

Från K tog jag T-banan hem och sitter nu helt utmattad på min balkong. Jag är verkligen trött. Uppskattar egentiden, men ska besöka S som har mina katter. Jag vill gosa lite med pojkarna. De stannar där tills imorgon.

Det här inlägget postades i Livet. Bokmärk permalänken.

6 svar på Aronsborg – Dag 2

 1. 40 längder i poolen – oj vad jag blev imponerad!
  Ja, vem älskar inte hotellfrukostar, så härligt lyxigt!
  Kram, Monica

  • Kraka skriver:

   Nu var det ju ingen 25-metersbassäng. Men om det var 15 meter så blir det 600 meter. Jag brukar simma 1000.
   Frukosten var fin!
   Kram

 2. FREEDOMtravel skriver:

  Visst är det gott med hotellfrukost! Och förstår att det smakar ännu bättre efter alla de där längderna! 🙂

  • Kraka skriver:

   Man önskar alltid att det skulle gå att äta mer när man är på hotellfrukost. Men man blir mätt som vanligt…

 3. Ingrid skriver:

  Vilken duktig simmare du är! Det vete katten om jag kan simma längre, för nu är det länge sedan. Jag skäms faktiskt, för jag vet vilken bra träning det är och jag fick lite bassning av min läkare för att jag är dålig på att träna ryggen.
  Jag kan tänka mig att du var trött efter de två dagarna och att det var skönt att få komma hem.
  Ha en skön söndag!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Simning är väldigt bra just för att man inte belastar knän och höfter på det sättet som när man springer.
   Ja, jag var mer än trött. Sov så gott, men skulle upp tidigt.
   Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *