Så var det fredag igen

Vaknade strax efter åtta, alltså betydligt tidigare än jag tänkt. Låg kvar en stund, men eftersom jag inte somnade om gick jag upp och gjorde kaffe. Lyssnade på ljudbok och tog det lugnt.

Har omväxlande pluggat och vilat. Lagade pannkakor till lunch som jag åt medan jag tittade ut på regnet. Pojkarna låg och tittade på mig medan jag läste.


Hade sms-kontakt med R i Västerås och senare pratade jag med frudin i telefon. Jag känner oro angående en händelse på sjukhuset och ville diskutera den med frudin. En av våra arbetskamrater har blivit utsatt för ett manipulerande av sin bil och det rubriceras nu av polisen som mordförsök. Ingen vet om det var riktat mot henne personligen eller mot personal i allmänhet. Det hände inne i garaget där jag brukar parkera när jag har bilen till jobbet.

På eftermiddagen tänkte jag ta en lite längre promenad och lyssna på de två föreläsningar som ligger på moodle, skolans webbportal. Men precis när jag hade klätt mig öppnade himlen sig och regnet vräkte åter ner. Det blev med andra ord ingen promenad. Jag skulle behövt ett regnställ och det har jag inte här, bara en regncape.

Jag skrev på min Fem en fredag, som kändes lite klurig den här veckan. Eller det blir väl vad man gör den till, men för mig blev den rätt omfattande. Till sist var jag i alla fall klar och publicerade.

På eftermiddagen förberedda jag matlåda och det jag skulle ha med till jobbet. Skulle behöva tanka bilen och var tvungen att planera in det i min tidsplanering för resan till jobbet. Jag hade verkligen ingen lust att ge mig ut i regnet en extra gång.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

5 svar på Så var det fredag igen

 1. Znogge skriver:

  Så obehagligt med bilen. Ännu värre är det om det visar sig vara personligt riktat mot kollegan men det är verkligen illa även om det inte är så. Finns tyvärr många galna och farliga människor…

  Kram och ha en bra lördag!

  • Kraka skriver:

   Ja, det är en otrevlig historia. Oavsett varför. Hot och hämnd mot sjukvårdspersonal har ju tyvärr blivit allt vanligare.
   Ha en bra måndag!
   Kram

 2. Usch, så otäckt med sabotaget av bilen! Man undrar ju…
  Jo, nog märks det att hösten kommit, det regnar titt som tätt! Men vi behöver regn, så jag ska inte klaga!
  Ha en fin fortsatt helg!
  Kram, Monica

 3. Pingback: Lördagen stundar helgen till | Kraka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *