Det är härligt att vara vuxen

Klockan är snart halv sju. På morgonen alltså. Jag har just sett klart Karppi på Netflix, en finsk polisserie i 12 avsnitt. Nej, jag har inte sett alla 12 avsnitten nu, men 4 eller 5 av dem, minns inte riktigt vilket jag var på när jag började titta inatt.

Det är en av de stora fördelarna med att vara vuxen, och dessutom självbo, ingen säger till att man måste gå och lägga sig.

Nu ska jag sova!

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

10 svar på Det är härligt att vara vuxen

 1. skogsnuvan skriver:

  Så är det att vara pensionär också. Inte gör det något om man inte kan sova. Man kan ta en tupplur på+ eftermiddagen om man vill.

 2. Gunnel skriver:

  Visst är det skönt att själv få bestämma över sin tid…både fritid och arbetstid, som jag gör nu. Ha det gott.

 3. Ingrid skriver:

  Jag har just avslutat ”Lidandets väg”, en rysk serie på 12 avsnitt. Har du sett den? Mycket jämmer och elände med två systrar från överklassen och deras respektive, som huvudpersoner.
  De vandrar över stäppen och utsätts för massor av prövning. Bolsjeviker, de röda, de vita, de gröna, tyskar, österrikare, jugoslaver, man hade lite svårt att avgöra vem de slogs med och varför och det visste de nog inte alla gånger själva heller och inte blev det bättre när kommunisterna tog makten. Det ryska folket har inte haft det lätt!
  Kram, Ingrid

  • Kraka skriver:

   Nej, den har jag inte sett. Kanske kan vara något under vintern att ägna mig åt. Ryska folkets historia är tung på många sätt. Men har gett upphov till så mycket humaniora. Litteratur, musik, teater, balett.
   Kram

 4. Znogge skriver:

  Att själv äga sin tid är verkligen en förmån!

  Kram

 5. Emma Engström skriver:

  Polisserier kan verkligen vara så bra! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *