Solen sken där ute, men vi var inne hela dagen

Jag sov inte så länge trots allt. Vaknade nog vid 10-tiden och kunde konstatera att det var en fin dag ute även idag. Men jag behövde verkligen sitta med mina studier och kom inte ut förrän på eftermiddagen. Då gick jag först till sopmoloken med soppåsen från igår. Den som låg utomhus och väntade eftersom det var räkskal. Kunde konstatera att det var ganska varmt ute, trots att det vackra vädret från förmiddagen ersatts av moln.

Men jag var ståndaktig och gick in och fortsatte plugga. Vilade en stund på sängen med en ljudbok och fortsatte sedan.

Det enda, förutom ljudboken, roliga jag gjort var att beställa lökar. Mest tulpaner i olika röda och rosa nyanser, men också några hyacinter i samma färgskala.

Nu är det nästan midnatt och pojkarna ligger redan i sängen och väntar på mig. Alarmet är ställt på 8. Imorgon är en ny dag med många nya uppgifter som måste göras.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Solen sken där ute, men vi var inne hela dagen

  1. Ingrid skriver:

    Jag måste också få hem lite lökar, för det var väldigt glest med tulpaner i våras.
    Hoppas att du får en fin fredag!
    Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *