Ännu en dag att lägga till handlingarna

Trots att det blev sent inatt, tittade på Netflix till klockan var runt 02, vaknade jag skapligt tidigt. Gjorde kaffe och satte mig att läsa. Plötsligt fick jag genom fönstret se en bil som körde sakta utanför på den lilla vägen vid stugan.  Det var till min stora förvåning Jordgubbarna som kom med jorden jag beställde igår. De skulle leverera inom 14 dagar och jag hade skrivit i meddelanderutan att jag ville ha min jord så snart som möjligt. Det fick jag.

Jag hade föreställt mig att de 30 säckarna skulle ta mer plats än de gjorde. Vet inte riktigt hur jag tänkte för 30 x 50 liter är 1500 liter, det vill säga 1½ kubikmeter. Varken mer eller mindre.


När jag fått min jord tog jag ut pojkarna och klädde mig. Satt ute och pluggade fram till eftermiddagen. Med avbrott för lunch. Sedan åkte jag till Tyresö för att shoppa. Bröd, ägg och andra matvaror. Passade på att gå runt lite och kolla i affärerna också och drack lite kaffe med en god bakelse.

Innan jag åkte hem gick jag in i djuraffären och hittade nya filter till båda dricksvattenfontänerna. I min stora glädje över att inte behöva leta på nätet mer passade jag på att köpa varsin ny sele till pojkarna. De kan fortfarande använde de gamla, men det är bra att ha hemma. De blir slitna både när de kliar sig och när de kryper under buskarna.

När jag kom hem ville pojkarna gå ut och jag satte mig ute en stund med Hitchens bok. Lyssnade också på en av föreläsningarna för den här veckan.

Sedan gick jag in och gjorde räkmackor. Självklart fick pojkarna smaka räkor. Medan jag åt tittade jag på ett avsnitt av Karppi på Netflix. Den är riktigt spännande och bra. Men nu får jag nog ta tag i ett samtal mellan Hitchens, Dawkins, Dennet och Harris. Det är en inspelning som tar nästan 2 timmar. Sedan kanske det är sovdags…

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ännu en dag att lägga till handlingarna

  1. Frudin skriver:

    Vad blir jorden till? Om mina plantor i stugan tar sig ska du få skott nästa år.

    • Kraka skriver:

      I första hand till den rabatt som jag ska göra mellan mig och grannen i stuga 3. Men räcker den till mer så har jag fler planer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *