Inte som jag tänkt, men bra ändå

Hade tänkt stanna i stugan, eller i vart fall inte lämna stugområdet. Men så blev det inte. Ödet ville att jag skulle ut och åka.

Efter morgonkaffet och lite ljudbokslyssnande bestämde jag mig för att montera ihop lampan jag köpte igår. Det gick inte bra alls. Eller i vart fall trodde jag att det inte gick bra.
Jag har ju redan två sådana lampor hemma och visste hur de skulle se ut. Därför fick jag för mig att det fattades en del.

Jag tog med mig den del där det verkade fattas något och gav mig iväg till IKEA. Väl där kunde jag efter en del förvecklingar konstatera att man gjort om lampan och att det numera ska vara en speciallampa i den mindre delen.
Trots att det var sjukt mycket folk lyckades jag få tag på en sådan speciell lampa och sedan stå i kö för att betala den. IKEA en lördag är inte kul!

Jag åkte sedan iväg hemåt. Hann fundera flera gånger på hur jag skulle lägga upp dagen och bestämde mig till sist för att åka till Tyresö och ta en fika.


Efter kaffet gick jag runt lite, hittade en långkofta på Lindex, en sak på Body Shop jag länge tänkt köpa och på Stora Coop hittade jag lite livsmedel som kunde behövas för helgen. Sedan åkte jag hem.

Pojkarna, som troget väntade i stugan, ville gå ut. Jag tog tag i diskandet medan de var ute. Värmde diskvatten och diskade. Sedan tog jag en kopp kaffe och en macka i solen. Det var lite kyligt, men kändes bra att ta vara på den sol som fanns. Snart är det höst på riktigt.

Vi gick in och har tillbringat eftermiddag och kväll i lugn och ro. Lucas är så gullig mot Kingston och pysslar om honom. Han ligger ofta och håller om honom med en tass.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

2 svar på Inte som jag tänkt, men bra ändå

 1. Låter som en ganska bra dag, trots att det inte blev som du planerat!
  Så gulliga dina katter är mot varandra!
  Kram, Monica

 2. Ingrid skriver:

  Så bra att det ordnade sig med lampan till slut.
  Den där Budapestbakelsen ser väldigt läcker ut! Det var mammas stora favorit.
  Så mysigt pojkarna har det.
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *