Sunday Morning

Vaknade tidigt, ett tecken på att jag är utvilad. Den långa ledigheten har gjort mig gott. Även om jag har en massa studier att göra. Men det är skillnad på att både jobba och plugga samtidigt mot att bara ha studierna. Har hunnit sova minst 7, ofta 8, timmar. Det är skillnad mot de knappa 5 jag brukar hinna få. Jag har också sovit ”ikapp” i början av ledigheten.

Nu är klockan strax halv tio och jag är inne på min andra frukost. Ingen överdådig hotellfrukost förstås, kaffe och en macka. Ute skiner solen, men det är inte varmt. Bara 14 grader i solen. Nog dags att inse att sommaren är slut.

Sunday Morning med The Velvet Underground

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

3 svar på Sunday Morning

 1. Znogge skriver:

  Att sova klart är viktigare än vad vi tror och det behövs. 17 grader här så nog är det höst!

  Kram

 2. wiolettan skriver:

  Andra frukosten, se där, det kan man också göra.
  Sova är viktigt, att återhämta både kroppen och hjärnan.
  Ja, nu är det nästan höst, endast plus 8 grader i morse.
  Ha det fint.

 3. Emma Engström skriver:

  Tråkigt att inse att sommaren är över, men åh vad tacksam vi får vara för den vi haft!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *