Lite mer action idag

Man kan ju inte ha det lugnt jämt och efter ett par lugna dagar var det dags för lite mer action.

Jag skulle träffa min son och skjutsa honom till Eskilstuna. Men först hade jag en hel del att ordna med hemma i stugan.

Klockan var ganska mycket när jag äntligen satt i bilen för att åka till Husby. Jag ringde och föreslog att vi skulle ses på MacD och att han sedan skulle hjälpa mig att bära saker hem till mig.

Jag var ordentligt hungrig och åt en stor burgare till min kopp kaffe. Sedan bar vi upp mina saker och F gick hem till sig en stund. Jag  skulle leta efter en bok jag behövde, Religion för ateister av Alain de Botton. Jag hade ett hum, eller mer än ett hum, om var den låg och hittade den inom två minuter. Meddelade F med ett sms att jag var klar att åka.

K ville följa med till Eskilstuna och vi hämtade honom i Sundbyberg. Sedan åkte vi via Enköping för att slippa köer. Hamnade i en broöppningskö så det tog sin lilla tid. Men till sist var vi framme.

K hade inte varit hos F i Eskilstuna och fick en visning av F medan min son, som ju också heter F, spelade lite gitarr för mig.

Vi stannade inte så länge, jag ville åka tillbaka innan det blev alltför mörkt. Men det mörknade på snabbt och var kolmörkt större delen av vägen hem. K tog T-banan från Gullmarsplan och jag åkte hem till katterna i stugan. Men klockan var mycket innan jag kunde lägga upp benen och känna att lugnet lagt sig. Närmare bestämt var klockan 20:27.

Måste plugga en stund innan jag kan göra kväll. Behöver läsa hela boken jag hämtade före helgen.

*Bild från pixabay

Det här inlägget postades i Livet, Mammason, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

5 svar på Lite mer action idag

 1. Znogge skriver:

  Det blev en rätt så fartfylld dag minst sagt! Hur långt ut på hösten kan du bo kvar i stugan? Tänker på att det börjar bli svalt nu men den är kanske helt vinterbonad?

  Kram och ha en bra dag!

  • Kraka skriver:

   Vi får bo här till 31 oktober, men man brukar stänga vattnet någon gång i mitten av månaden. Lite beroende på temperatur och risk för frost.
   Inatt har det varit minusgrader igen, plus 3 när jag gick upp men då sken solen på termometern. Så jag tror nog man stänger vattnet i veckan.
   Min första sommar, 2015, flyttade jag hem 9 oktober. 2016 bodde jag ganska sporadiskt i stugan eftersom jag jobbade i Uppsala. Förra året reste jag på en månadslång resa i slutet av augusti och flyttade sedan inte tillbaka.
   Det börjar absolut bli dags att återvända till människobyn igen.
   Kram

 2. Mösstanten skriver:

  Religion för ateister låter intressant. Skulle vara kul att få veta vad du tycker om den.

  • Kraka skriver:

   Jag kan absolut skriva lite om det senare. Just den kursen där den ingår heter Nyateismen – Utmaning för teologin. Vi har läst, och tittat på debatter och intervjuer med, diverse militanta ateister. Jag tror den här boken är lite mindre aggressiv.

 3. Ingrid skriver:

  Läste ditt svar till Znogge och förstår att det verkligen är dags att återvända till civilisationen igen.
  Hoppas att det gick bra med läsningen, helgen nalkas!
  Kram, Ingrid

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *