En mycket lugn dag

Har inte rört mig mycket idag. Förutom en rask promenad till toaletthuset. I övrigt har jag suttit i sängen och läst (pluggat), lyssnat på ljudbok (deckare), tittat på Netflix (Seven seconds) och ätit och druckit kaffe.

Jag har kokat potatis, packat nattlunchlåda och utfodrat pojkarna. Detta dock inte i sängen utan i köket.

Snart ska jag klä mig och göra mig i ordning för en natt på jobbet. Hoppas det finns kanelbullar i år. Förra året fick vi inga, man uppgav något obskyrt skäl till besparingen (jo, jag minns vad det var men ska avstå från att vara så indiskret att jag berättar).

Hoppas alla ni som läser haft möjlighet att fira kanelbullens dag.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

Ett svar på En mycket lugn dag

  1. Mösstanten skriver:

    Ingen kanelbulle här, men en god kopp varm choklad. Visst är det tråkigt med snålisbesparingar. Särskilt om man vet att de slösar pengar på något annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *