Fredagen är borta och strax är det lördag

Natten mellan torsdag och fredag jobbade jag. Det var rörigt redan när vi kom och så fortsatte det. Mitt i morgonarbetet, ni vet bäddning, provtagning, dokumentation och sånt, rörde det till sig extra mycket. Det var en omöjlighet att hinna bli klar innan morgonrapporteringen.

Men vi fick i alla fall kanelbullar på kanelbullens dag i år.


Det var skönt att åka hem och bli välkomnad av katterna. Jag hade funderingar på vad jag skulle göra på eftermiddagen/kvällen, men bestämde mig för att inte sätta något alarm.

Vaknade 14:55. Då var klockan för mycket för vissa punkter på det eventuella programmet. Men jag funderade på en tur in till stan för att kolla om de fått in väggkalendrar med Klibans katter för 2019.

Men jag kom på bättre tankar. Stanna i stugan. Vid 16:30-tiden värmde jag mat från frysen och hällde upp ett glas vin. Tittade lite på Netflix och sedan på veckans föreläsningar i den ena av mina kurser. Efteråt vilade jag och sov en stund till. Jag behövde verkligen det, 6 timmar är lite i minsta laget. Vet inte när jag somnade, kan ha varit vid 9, men kanske lite tidigare. Men efter en sådan natt är även 7 timmar för lite.

När jag vaknade fick katterna mat, de verkade hungriga trots att det fanns torrfoder i deras skålar. Men de vill ha lite mjukmat också. Nu sitter jag i sängen med Lucas medan Kingston är någon annanstans. Kanske tittar han ut genom ett fönster.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

5 svar på Fredagen är borta och strax är det lördag

 1. Mösstanten skriver:

  Kul att de inte snålade denna kanelbulledagen i alla fall.

  • Kraka skriver:

   Ja, det är små och billiga saker som ändå betyder så mycket. Vi får ganska lite uppskattning i vården och jobbar hårt. Så lite bullar lönar sig i längden för arbetsgivaren.

 2. Znogge skriver:

  Förstår mer än väl att du behövde sova ut. Efter ett intensivt pass är sex timmar på tok för lite. Själv unnade jag mig en liten sovmorgon i dag.

  Kram och ha en bra lördag!

  • Kraka skriver:

   Trots att jag fullkomligt frossade i sömn igår så blev det sovmorgon här också. Vaknade, och gick upp, en minut i tio.
   Hoppas din lördag blir bra. Du skulle väl på kalas om jag minns rätt. 🙂

   Kram

 3. wiolettan skriver:

  Kanelbullar, så gott, jag fick en också.
  Det är viktigt att få tillräckligt med sömn, kroppen behöver varva ner och även hjärnan. Fast det är konstigt med hjärnan, den verkar jobba väldigt mycket just på natten. I alla fall min.
  Så mysigt med katterna. Jag är lite avis. Har haft katt i stor del av mitt liv, men min mysing är allergisk och vill inte ha katt. Men, det är så härligt med en katt som välkomnar en och trivs.
  Trevlig helg.
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *