Måndag, första dagen på en galet överplanerad vecka

Hade alarmet på och väcktes tidigt. Efter kaffet pluggade jag några timmar. Det regnade och jag fick skjuta upp det jag tänkt göra ute.

Har hur mycket som helst den här veckan och just idag var nog ändå den dagen med minst att göra. Unnade mig ett telefonsamtal med R som skickat ett meddelande till mig. Passade också på att vila 1½ timme innan jag skulle åka till ett möte i Kista.

Mötet blev en stor besvikelse. Man hade skickat ut en förfrågan till oss förtroendevalda om vi ville ingå i en grupp som skulle planera gudstjänster i Akallakyrkan.  Idag var N och jag kallade till ett möte med den prästen som är sammankallande. Det visade sig att vi inte alls skulle få vara med i gruppen, vi var ditkallade för att lämna synpunkter om vi hade några.
Både N och jag kände oss väldigt snopna och besvikna. Det hade vi kunnat göra på mail. Jag blev extra irriterad eftersom jag har ont om tid just nu. Dessutom tar det ungefär  1½ timme resväg åt vardera hållet. Mötet tog knske 45 minuter till 1 timme. Så urdålig respekt för människors tid! Dessutom totalt meningslöst. Vi hade ju inget att säga till om, bara ett spel för gallerierna.

Jag åkte i alla fall hem, tog ett bad och tvättade håret. Plockade undan en del som låg framme för att förbereda för pojkarnas hemkomst. Det är nog snart dags att flytta hem.

Något att glädjas åt var en bok jag beställt och som kommit. Undrar när jag ska få tid att läsa för nöjes skull…

Eftersom jag åt en ordentlig lunch innan jag åkte till Kista nöjde jag mig med kaffe och ett par smörgåsar ikväll. Var på Coop på Centralen och köpte bröd och pålägg.

Det här inlägget postades i Livet, Stugan, vår egen korkek. Bokmärk permalänken.

4 svar på Måndag, första dagen på en galet överplanerad vecka

 1. Znogge skriver:

  Men så irriterande minst sagt 🙁 Era synpunkter kunde ni lik bra lämnat vi mail i stället för att lägga tid på resorna. jag hade förmodligen blivit både arg och besviken. Otydligt och dåligt helt enkelt.

  Kram och god natt för i dag!

 2. Ingrid skriver:

  Så tråkigt att mötet inte motsvarade förväntningarna!
  Det är mycket katter nu!
  Kram, Ingrid

 3. Emma Engström skriver:

  Verkligen kul att du fick boken! Lite tråkigt dock att behöva bli besviken <3

 4. Mösstanten skriver:

  Tråkigt att ni inte fick mer att säga till om. Men vilken rolig bok ialla fall. Historiska katter! Intressant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *